Ahoj Marto, já jsem tady rodila v listopadu. Musím říct, že jsem se porodu docela bála, ale tuto porodnici bych doporučila i když celkové holení, klistýr není nic moc. Můžu říci, že i takzvaný porod na "koze" mi byl úplně fuk. V té chvíli (alespoň mě) mi bylo jedno jak rodím. Nepřipadalo mi to nějak nepohodlné. Jestli mi přivázali nohy vůbec nevím. Člověk je tak nějak rozumem úplně někde mimo a i když to bolí dá se to vydržet a to miminko za to stojí. Personál nemocnice byl skvělej. Moc mi pomohli. Stále mě povzbuzovali a chválili. Je to opravdu potřeba slyšet to povzbuzení. Jinak si myslím, že Kde rodit? je věc názoru. Je to závislé na tom jaký ten samotný porod je a jak to bereš ty sama. Tohle je jen a jen můj názor. Ostatní ti můžou zase napsat úplný opak. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.