Přidat odpověď
Teda, holky, nějak to tady nestíhám.
K tomu očkování, raději bych taky počkala, na to malé tělíčko našich prťat se mi to zdá moc, doporučuje se to až později, jak psala, myslím, Danina, s nástupem do kolektivu. Jinak u nás vakcína taky není. Mají výpadky.
Luco, Sam ať se brzy uzdraví
Ivčo, gratuluju k bydlení a ať jste tam spokojený. A myslím si, že koupelen není nikdy dost. U nás mi ta tradice 1 koupelna na 1 byt moc nevyhovuje. Jestli jednou budeme mít dům, tak chci min. 2 koupelny.
Gabulino, vítám tě u nás, na fotky se kouknu, až budu mít víc času. My máme fotky na rodina.cz/duskovi.
Dani, ty tvoje příhody s tchýní to tady zpestřují.
Vánoce jsme doma měli taky krásné, ale inspirovala mne manželova sestřenka. Stromek strojí večer z 23. na 24., když děti usnou, aby bylo ráno překvápko. Zacinkání zvonečku má na nahrané na kazetě asi 5 minut po začátku. Pustí ji, když nachystá dárky, je s manželem u dětí a pak někdo zazvoní a děti neví kdo. Nechává otevřený balkon nebo okno a nějaký dárek "zapomene" v tom okně nebo na balkoně. Děsně se mi to líbí a tak to chci u nás taky dělat.
Co budete dávat prckům ke stromečku na večeři?
Jak "bojujete" s čištěním zubů? K. teď vůbec nechce a hrozně se u toho vzteká. Nemáte nějakou metodu?
Předchozí