Mám nepříjemný zážitek z této porodnice. Rodila jsem na konci října 06. Měla jsem 2 dny silné bolesti, ale stále to nebylo k porodu, až když jsme tam jeli napotřetí. Za ty dva dny bolestí jsem zhubla 2kg, byla jsem hodně unavená, nevyspalá, vysílená. Zatímco se manžel převlékal, porodní asistentka mě při nějakém zákroku začala tlačit rukou na břicho, mě to bolelo, tak jsem jí na to upozornila, ale pokračovala dál, bez jakéhokoliv vysvětlení. Nevydržela jsem a snažila jsem se jí ruku oddálit. Asistentka vyjekla bolestí, myslím, že jí to nemohlo tak silně bolet, navíc nemám dlouhé nehty, jen jsem ji chtěla odstrčit. Její kolegyně reagovala: "ty snad budeš chodit z práce podrápaná". Na to dotyčná řekla: "NEJLEPŠÍ BY JI BYLO PŘIKURTOVAT". Věřte mi, že jsem se v té chvíli nezmohla na slovo. Pak přišel manžel, paní doktorka Lovásová a vše již bylo v pohodě, nikdo mě neponižoval.
Nechápu, proč někdo dělá práci, která ho nebaví. Porodní asistentka naprosto jasně zneužila svojí pozice.
Mě chvíli potrvá, než se s tím vyrovnám ve svojí dušičce...
MUDr. Lovásová byla skvělá, měla naprosto perfektní klidný laskavý a profesionální přístup. Na oddělení šestinedělí a novorozeneckém jsem byla velmi mile překvapena přístupem a zájmem personálu. Opravdu jsem nečekala tak milé jednání.
Předchozí