Přidat odpověď
Tak aj ja sa este raz pridam.
Ja som totiz tiez tak zacinala na rodine, ze som sa jemne vmiesila do diskusie tam a tam. My sme uz skoro ako inventar :o), poznam uz kopec ludi z rodiny, s niektorymi ludmi som sa stretla tam, s niektorymi onam.Teraz je uz tolko diskusii k dispozicii, ze s niektorymi ludmi ani nemam sancu sa stretnut, pretoze niektori uz presne tak ako my zakotvili v nejakej diskusii a nebavi ich preskakovat hore dole. Takze ak chcem nieco napisat, tak tiez vbehnem do cudzej zabehanej diskusie a zase chapem, ze ked je nieco zaujimave, tak sa tam da aj zakecat. Trosku nastane problem ked sa stretne naraz vela ludi, to nestiham reagovat na niektore veci a niektore s uplne prehliadnu.
Preto myslim, ze nie je nic zle na tom, ze sme si chceli este nechavat dolezite odkazy a veci v tejto diskusii, aby nam to nezapadlo v zaplave prispevkov na tehulinach.
Tak dakujeme za pochopenie :o)))).
Beru, uzavrime to :o).
Ja sa tu dnes pokusim sporadicky ukazat, ale mam doma dnes tatina cely den, takze budem musiet vykazovat nejaku cinnost a neviem ako sa dostanem k pocitacu. Teda je to pre nas sok, ked je stale doma, rusi nam nas zabehany system, to bude kym sa to nejak utrasie, uz to vidim tie nervy :o).
Pohlad za nas Dana a Davidka a pekny den.
Předchozí