| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Plzeň − areál Lochotín

Obě své děti (2003 a 2005) jsem porodila na Slovanech. Zprvu jsem se moc bála, mnoho lidí mi kvůli komfortu a přístupu doporučovalo Mulačovu nebo Vojenskou nemocnici, ale nakonec rozhodlo přesvědčení, že ve Fakultní nemocnici bude mít moje dítě nejlepší odbornou péči. Nechci na těchto stránkách opakovat vše o zastaralosti vybavení, ale oproti zkušenostem některých mých kamarádek musím říci, že až na jednu velmi nepříjemnou sestřičku jsem potkala jen milý personál (od lékařů, přes sestřičky, až po uklízečky), který se mi vždy snažil v rámci svých možností vyhovět a pomoci. U porodu bylo o mě, manžela a hlavně děti vzorně postaráno, ale musím přiznat, že oba porody probíhaly v noci a rodiček bylo málo. Vadily mi pouze 2 věci - po prvním porodu jsem byla kvůli nedostatku místa na pokoji bez dítěte 3 dny (!!!) a také se mi zdálo, že co se týče sester, není jich na tuto porodnici dostatečné množství. Když jsem potřebovala pomoci nebo poradit (zvláště po prvním porodu), trvalo dobu, než sestřička mohla přijít a už ji hned sháněli jinde. Děkuji všem z této porodnice a přeju jim, aby se jim i maminkám líbilo v nové porodnici na Lochotíně, kterou já už nevyzkouším :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.