Ve vsetínské porodnici přišli na svět naše 4 děti a vždy jsem byla velice spokojená. Dvojčata jsem porodila císařským řezem, měla jsem pokoj jen pro sebe a sestřičky byly vždy velice ochotné,manžel mohl po domluvě přijít kdykoli. Bez problémů jsem se rozkojila i s dvojčaty - sestřičky mi opravdu moc pomáhali.S prvním dítětem a s dvojčaty jsem si poležela na gynekologickém odd. a docela ráda na to vzpomínám, péče byla výborná a na pokoji bývala i legrace. Nedávno jsem se tam nakrátko ocitla a musím říct, že přístup byl ještě lepší, měla jsem dostatek prostoru na cokoliv zeptat. Takže se - sice po letech-připojuji k pozitivním ohlasům a posílám vsetínské porodnici jedno velké DíKY.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.