Kohnová, ja Ti muzu odpovedet jen ze: Ohledne epiduralu je to zrejme porad stejny. Ja o nej nestala, nicmene vim, ze cena je porad vysoka, ale nemuze se stat, ze neni anesteziolog, kterej by ho napichnul a kdyz ho napichne, mas pak jeho plnou peci, tusim, jeste dalsich 24 hodin. A porodni salky- pokoje, jsou opravdu oddelene, jen zachody a sprchy jsou jedny na chodbe. Ale za dobu, co jsem byla na sale jsem se nikdy nepotkala s jinou maminkou, takze na salech jedno socialni zarizeni staci. Co se tyce nadstandardu, nemuzu rict, protoze jsem o nej nezadala, ale myslim, ze to bude jako v jinych porodnicich... tezko se k nemu dostat. Ani ohledne porodni polohy neporadim, protoze jsem rodila v polosede a tak mi to vyhovovalo. Jen mozna... v Podolí jsem rodila v polosede a nohy jsem si sama drzela pod koleny. Tak se mi vyborne tlacilo. V Thomayerce jsem dala nohy do podperek, jako klasicky na gynde a tlacilo se mi tak o dost hur. Ale zase jen ctyrikrat:). Ale myslim, ze porod treba na stolicce, nebo nejakej jinej alternativni zpusob bysis prosadila. Nevim, jak to maji s vanou. Jo a ohledne medikace k porodu... nabizeli, resp. doporucili Dolsin, ale ja mam z opiatu snad fobii (jsem zdr. sestra a videla jsem nekolik pacientu po Dolsinu poradne vyvadet), takze jsem ho odmitla. Nikdo se nedivil, nikdo se spatne netvaril.
Předchozí