Ahoj Blanko!
O nadstandartu jsem teď psala o příspěvek níže:-)))
Nevím, jestli v Podolí pořádají nějaké prohlídky. Mám pocit, že ne - nebo možná v rámci předporodního kursu. Jinak Podolí má docela slušné www stránky /www.upmd.cz/ - trošku chudší, ale třeba ty telefony se tam dají vyčíst. Jsem taková chodící reklama na Podolí:-)))))))) Ale vážně jsem tam byla moc spokojená. Čekali jsme naše první miminko, měla jsem samozřejmě příšernej strach, ale taky jsem chtěla, aby to bylo aspoň v rámci možností hezký, aby to byl opravdu "životní zážitek". Tj. abych se nemusela dívat na kyselý obličeje,abych si porod mohla zažít taky podle svýho - a myslím, že v Podolí se nám toho dostalo vrchovatě. Jsou to maličkosti, ale když nám prohlídli miminko, přišla paní doktorka, představila se a pravila:"Právě jsem vyšetřila vaší holčičku a chci vám říct, že je zdravá a je všechno v pořádku". Myslím, že tohle jsou ty věci na kterých záleží. Nebo alespoň mě.
Měj se moc hezky a pokud by jsi chtěla ještě něco vědět, klidně napiš. Máme hodný miminko, a tak stíhám i Rodinu...
Lea
Předchozí