Ahojky, jsem ráda, že jsi se nakonec rozhodla sama podle sebe.Ono to je tak nejlepší.U nás to ale bohužel dobře nedopadlo.Snad už to teď ale bude dobré,ale já jsemti vůbec nechtěla přidělávat starostia proto jsem se nechtěla nějak rozepisovat o tom co se nám stalo.Myslím pozitivně a Ty musíš taky.Já jsem třeba dneska poprvé a bobiška cítila pohyby. byl to po pěti měsících ten nejkrásnější pocit.... Tak držím palečky a neboj organismus si s tím poradí! Lucka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.