Sluníčko, já taky nějak nestíhám, nebo se mit alespoň zdá. Jsem nějaká hrozně unavená. Všechno už mám nachystané, jen zabalit dárky. Danielka měla včera vystoupení s tanečkama. bylo to móóóc krásné. Úplně mě to dojímalo.... my matky, viď. Holky se naštěstí co se týče nemocí zatím obě drží. Musím to zaklepat.
To je dobře, že už je Kubíčkovi líp!!! Tak alespoň vánoce abyste si užili ve zdraví!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.