Danino, sadlo si vyskvar doma sama. V obchode koupis sadlo[reznik ti poradi], nakrajis na kostky,podlijes studenou vodou[trochu] a na mirnem ohni zahrivas za obcasneho michani, aby se skvarky neprichytily ke dnu. Sadlo musis dobre proskvarit. Vyskvarene je, kdyz drobne perli a voni. Sadlo procedis do ciste nadobky a zadelas, az je uplne vychladle! Tak to jsem obslahla ze stare kucharky. Pamatuju si , ze moje babicka sadlo vzdycky skvarila doma a vypadalo to jednoduse :o). Gabina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.