Milá Petro,
při čtení Tvých řádků jsem si vzpomněla na můj porod v porodnici HK před 2lety.Také z toho nemám vůbec dobré zkušenosti.Nyní jsem opět těhotná a už teď mám z porodu opravdu strach.Byl se mnou na sále i můj partner(naštěstí) a i on podotýká, že doktor, který mě chodil kontrolovat se ke mně choval hrozně - drsně.Naprostý bezcita.Shodla jsem se na tom i s jinými maminkami, kterým rodil děti.Já jsem nakonec rodila po 6hod. císařským řezem.Za celou dobu porodních stahů na sále jsem ani nehlesla.Byla jsem naprosto vyčerpaná a navíc to chování personálu ...No porod hrůza.A s dětskými sestrami nemám také dobré zkušenosti.Ikdyž jak která, ale většinou neprofesionální přístup.Miminko mi dovezla sestra až asi 7hod po porodu.Byla jsem na JIP atd., takže to chápu, ale sestra co mi ho donesla mi nervozně řekla "No tak si ho přiložte ne?" Byla jsem z holčičky jak v tranzu a vůbec jsem neměla zkušenosti, takže jsem doufala ve vlídné chování dětských sester ale bohužel.A byla to spousta jiných nepříjemných zážitků.Přála bych si, aby doktoři i sestry i přez pracovní vyčerpání nezapomínali kde jsou a co dělají.Že zážitky z porodu si žena s sebou nese celý život a je to pro nás velmi důležitý okamžik.
Předchozí