Jsem maminkou 18 měsíčního Adama, a letos v prosinci se nám narodil syn Kryštof. Obě naše děti přišly na svět v porodnici na Polní. Velmi ráda bych Vás, milé, nastávající maminky ubezpečila, že právě v této porodnici o Vás i vaše děťátko bude velmi dobře postaráno. Na porodních sálech, které jsou velice pěkně a vkusně vybavené jsem se setkávala již před porodem s porodními asistentkami. Ty byly vždy příjemné, ochotné a milé a také při samotném porodu mě dovedli i v těžších chvílích povzbudit a utěšit. Také lékaři, se kterýma jsem přišla do kontaktu, se vždy chovali velmi příjemně a profesionálně. Na oddělení šestinedělí bylo o nás maminky pečováno také dobře a o naše děti se velice pečlivě a svědomitě starali lékaři a sestřičky z novorozeneckého oddělení. S pobytem i péčí o mě i mé syny jsem byla u obou dětí maximálně spokojená a veškerému personálu patří mé srdečné poděkování a do budoucna spoustu spokojených maminek. Šťastná maminka Z.Ž. z Brna
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.