Ja jsem taky chodila k Sustrovi a muzu rici,ze s nim tez nejsem moc spokojena.Kdyz jsem byla ve tretim mesici tehotenstvi,zacala jsem nahle krvacet.Protoze to bylo v noci tak jsem odjela do nemocnice.Nastesti to nebylo vazne,ale i tak me lekar naridil okamzitou navstevu sveho lekare a do zpravy napsal nutnost ultrazvuku.Na to Sustr jen pokrcil rameny a a ultrazvuk me udelal az za mesic.A tez me zpocital spatne datum porodu,spletl se o 14 dni,ikdyz na to byl upozornen.Vsestem mesici jsem se vydala do Brna na 3d ultrazvuk a tam me bylo zdeleno,ze mimi je o 14 dni starsi.Sustr na to reagoval smichem a rekl me at se uklidnim,ze on vypocital datum spraVNE.Mimi se narodilo o 14 dni driv.Kdybych rodila v HK tak by to tak nevadilo,mame porodnici pres silnici,ale ja chtela do Vrchlabi,chteli jsme se v klidu xdo Vrchlabi odjet tyden do predu a jeste si to uzit,takhle to bylo vse narychlo a meli jsme strach abychom vubec dojeli vcas.Ted chodim k doktoru Buchvaldovi na polikliniku 2 a jsem plne spokojena,ma vlastni ultrazvuk a on i sestricka jsou moc mili.
Předchozí