Mam velmi podobne zkusenosti se sluzbami lekaru a sester v nemocnici v San Diegu.Muj pribeh se lisi,ze jsem jsem v nemocnici lezela tyden pred porodem na infuzich a stereoidech,jelikoz jsem byla pouze 23 tydnu tehotna a zel Sarinka uz chtela videt svet....... Pokoj jsem tez mela jen pro sebe iTV a vybirala jsem si jidlo ze tri moznosti plus moucnik. Mohla jsem si zavolat sestru i jen kvuli natreseni polstare..... Byla jsem na monitoru a utesujicich lecich,ale i pres ty dny plne obav jestli mala prezije porod a jak dlouho ji udrzim,jsem se v nemocnici citila velmi dobre. Moje pojistovna hradila naprosto vsechny vylohy .Tyden jsem stravila na luzku pred porodem a ctyri dny po porodu.Mala zustala v nemocnici 4 mesice na pristrojich..... Krome mesicniho poplatku $350 jsem nic nemuseli hradit z vlastni kapsy.Nemluvim o laserove ocni operaci,kterou mala musela tez podstoupit. Svuj pribeh jsem jiz na Rodince psala pod nazvem "Rodila jsem v Kalifornii" tak se nechci opakovat. Jsem osobne velmi rada,ze jsem rodila tady v Kalifornii. Sama jsem nekolikrat lezela v nemocnicich v Cechach a mam hrozne zazitky.Nechtela bych se uz dostat zpet do techto nemocnic..... Preji Vam hodne stesti pri vyberu porodnice v CR!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.