Rádi bychom poděkovali všem, kteří se 9.11.2006 vyskytovali na porodním sále 2 v porodnici u Apolináře zhruba od třech od rána do sedmi do večera, kdy se nám narodil klouček Vítek 5,1 kg a 56 cm. I když to nebyla nejpříjemnější cesta, která skončila pro nepostupující porod císařským řezem, přesto byla o tolik zpříjemněna milou péčí. Bohužel neznám jména. Celou dobu o nás pečovala porodní asistentka - studentka, která byla velice milá a snažila se přispět. Další velký dík patří panu doktorovi dík kterému jsem se z 3 cm branky prokousala na 9 cm, dále bezchybnému zavedení epidurální anestezie a konče osazenstvem operačního sálu.
Nemohu si stěžovat ani na personál u monitoru, UZ a poradny a poporodní péči na oddělení JIP a oddělení šestinedělí P15. Dostalo se mi vždy ujištění, že to zvládnu, ačkoli jako novopečená mamina jsem měla trému, i cenné rady, díky kterým jsme odcházeli s plně kojeným miminkem.
Také s vybavením jsem byla spokojená a i s jídlem, které je zhusta kritizováno.
Přiznám se, že víc než porodních bolestí jsem se obávala právě lidského faktoru, ale mé obavy se nanaplnily.
Moc děkujeme a jsem ráda, že jsme si tak dobře vybrali.
Katka a Štěpán a Vítek Růnovi
Předchozí