Pavlo, to je skutecne hruza a je mi velice lito, zes to musela prozit. Chtela bych upozornit, ze kdyz kdokoli mate neduveru ke svemu gynekologovi nebo jinemu odbornikovi, nebojte se vzeprit jeho pseudoautorite a odejit. Pavli moc Te prosim, tohle neber jako netaktni kritiku ci vycitku, tys mu proste verila a nenapadlo Te, ze by Te on, nebo jeho kolegove mohli poskodit. Vim ze asi nemas chut na sepisovani nejake zaloby a asi by skoncila dobrozdanim Lekarske Komory, ze vse bylo lege artis a pokud nastala nejaka chyba tak se nedokaze. Nevim, ale uvazila bych stiznost i na vyssi mista, protoze tohle je zvlast ohavne zanedbani.
Mam dobry kontakt na lekare-psychiatra v Praze, snad by Ti pomohl se s Tvym zoufalstvim trochu vyrovnat, jak to jen jde. Nechces mi napsat? Nemohu uvest kontakt verejne na serveru. Jsem Lyka@seznam.cz je mi skutecne lito, ze Ti nemohu nijak jinak pomoct, ale velice s Tebou citim a myslim si, ze by gynekologove, kteri tuto tragedii zavinili, meli byt potrestani, ono je tech poskozeni pacientu cim dal tim vic.
Předchozí