Mám naprosto opačnou zkušenost. Ležela jsem u Apolináře na riziku asi 2 měsíce. Měla jsem paní doktorku Marii Brejchovou a musím říci, že s takovou ochotou a sdílností jsem se ještě nikdy nesetkala. Aniž bych se ptala, vysvětlila mi VŠE a to do detailů. Všechny moje další otázky zodpovídala vytrvale, trpělivě i opakovaně, takže jsem se cítila naprosto bezpečně a v dobrých rukách. Při porodu se mnou lékař moc nemluvil, ale je pravda, že tam ani moc nebyl. Vlastně mne asi 2x vyšetřil a pak jsem ho viděla až na sále, ale porodní asistentky byly skvělé, také mi věnovaly veškěrou možnou péči a pozornost. S těmi nadstandardy je to bohužel pravda, také jsem se na něj nedostala, jo a udělali mi nástřih, než jsem se nadála a ani jsem nemohla protestovat, ale bylo to docela ok. asi záleží na tom, na koho narazíte, ale já jsem při porodu i s paní doktorkou Brejchovou měla veliké štěstí. (asi 2x mě na rizikovém vyšetřoval jistý asistent Binter. Teď je myslím v Motole. Zřejmě je to skvělý odborník, ale právě u něj jsem si připadala jako nesvéprávná zlobivá malá holka. Mračil se, nemluvil a byl mírně řečeno dosti nešetrný. Naštěstí to bylo za ty 2 měsíce jen 2x, takže moje skálopevné rozhodnutí, že příště jeho vyšetření rázně odmítnu nakonec vyšlo naprázdno, žádné další se nekonalo - díkybohu. Měla jsem z něj hrůzu.)
Předchozí