| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NsP Brandýs n/Lab

Dobrý den všem,
také bych se s Vámi ráda podělila o své zkušenosti s porodnicí v Brandýse.Miminko se nám narodilo před týdnem a tak mám zážitky naprosto čerstvé.Proto neváhám a píši hned,než jako vždy většina toho špatného vyprchá.
Spousta maminek zmiňuje pana primáře.Já jsem se s ním setkala při vyšetření už v poradně.To provedl tak nešetrně,že pode mnou zůstala kaluž krve (a to jem za celé těhotenství ani nazašpinila),3 dny mě příšerně bolelo břicho a 3 dny jsem krvácela (bylo to ve 35. týdnu těh.) a o naprosto arogantním chováním ani nemluvit.Od té doby,pokud bych na pana primáře Šulce opět narazila,byla jsem připravena odmítnout ho.Také když jsme dorazili do porodnice 1. můj požadavek byl,že si dotyčného nepřeju u porodu,což se naštěstí podařilo.Porod jako takový byl rychlý,bezproblémový a téměř celý vedený skvělou porodní asistentkou.Proto nemohu soudit,jak to vypadá v případě jakýchkoliv komplikací.
Od té doby,co malá přišla na svět musím péči hodnotit jako strašnou.Všude v informacích mají uvedeno,že přikládají k prsu do 30 minut.Mně miminko přivezli odpoledne na pokoj a absolutně nikdo neměl zájem cokoliv poradit,vysvětlit,natož pomoci s přiložením.Vždycky když jsem o to požádala,bylo mi řečeno,ať to zkouším sama.Nakonec jsme odcházeli z porodnice s tím,že malá moc neuměla sát,mléko jsem se jí snažila odsávat a protože ho nebylo tolik,dokrmovali ji Nutrilonem.Hodnotím to jako úplně zbytečné a dávám to za vinu tamním poměrům.Chápu,že je tam jenom 1 dětská sestra,ale mě jako pacienta to nezajímá a chci péči,která mi náleží.Za celou dobu pobytu jsem se po většinou setkala s velkou neochotou dětských sester a celý pobyt byl pro mě noční můrou.To,co se sestrám 100% daří,je maminky zcela zbytečně stresovat,což je to poslední,co žena po porodu potřebuje.
Naprosto pomíjím nedostatek takřka všeho (látkových plen,povlečení postelí i postýlek,oblečení pro miminka,odsávaček,atd.),ale co rozhodně nemohu pominout a odpustit je "péče" dětských sester.Pozor týká se opravdu jen dětských,porodní asistentky,alespoň,ty se kterými jsem se setkala,byly skvělé a všem jim děkuji.
Doufám,že si můj příspěvek přečte,co nejvíce budoucích maminek a pomůže jim v rozhodování při výběru porodnice.Já jsem bohužel na tyto stránky včas nenarazila:(

Všem přeji jen to nejkrásnější těhotenství a mateřství,Ája.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.