| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Před 3 lety jsem rodila v Porubě.Rodila jsem v 38týdnu,takže o 12dní dříve než jsme měli termín.Jelikož jsem bydlela taky v Porubě,měla jsem jasno,jen Poruba!V 7hod.večer mi začly porodní bolesti.První hodinka asi co 5min,pak už po necelé minutě.Voda nepraskla ani zatka nevyšla ven.Pořád jsem doufala v poslíčcích,ale okolo půlnoci jsem začla jemně krvácet,bylo mi jasné,že to už sranda není,tak jsem vzbudila manžela a jelo se.Přijeli jsme něco kolem 01.30hod.sestřička,která nám otevřela se slovy "CO VÁM JE",nebyla zrovna moc sympatická.Bolesti,které nebyli zrovna moc příjemné,mě donutili na tuto nesympatickou sestru zapomenout.Po natočení ozev jsme byli převezeni k lékaři,který měl právě noční.Pán doktor zase neuměl zdravit,takže jsem malinko začla pochybovat zda má volba byla správná.Po vyšetření nesympatickým doktorem,jsem s manželem byla odvedena do porodního pokoje.Jelikož se malá narodila až 17.36hod.měla jsem to štěstí poznat spoustu doktorů a sestřiček.Nemohla jsem uvěřit,že v té spoustě lidí není žádný nesympatˇak.Právě naopak,chovali se úžasně jak doktoři, sestřičky a dokonce i učenka,která u toho všeho byla až do konce,díky mému svolení.V té době mě rodil mladý pán doktor,měl zrovna 3 měsíce po škole.Když jsem ho poprvé viděla trošku jsem znejistila.Na vše mě tak bezvadně připravil,že místo strachu z porodu jsem se začla snad i trošku těšit.Plně jsem mu důvěřovala a malá byla za 11 minut na světě.Na šesti nedělce jsem měla jen konflikt s uklízečkou.Malá se druhý den po porodu začla dusit plodovou vodou,které byla tak napitá.Dusila se tak moc,že sfialověla a nemohla popadnout dech.Bosá jsem vyběhla na chodbu s malou v náručí a zařvala "sestři!" V tu chvíli tam byla ta paní uklízečka,která mě nakonec seřvala a udělala ze mně málem hysterku.Strachem o malou jsem se celá třásla,ale slova která jsem na ní začla tak nahlas vrhat si určitě pamatuje ještě dodnes.Po této události jsem ji tam už celý týden neviděla.10.11.06 oslavila Sabinka 3 narozeniny.Uvažujeme s manželem o bratříčkovi pro Sabinku a já mám stále jasno - PORUBA. Díky mých kamarádek,které rodily jinde jsem došla k názoru, všude je něco.Až na těchto pár maličkosti jsem se tam cítila jak v bavlnce.Co se týče péče o mě a mou dceru,k NEZAPLACENÍ! MARCELA

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.