V Krči jsem rodila, díky mému zdravotnímu stavu, plánovaným cisařským řezem 13.11.2003. Porod nebo přesněji operaci mi prováděla má gynekoložka ke které chodím a s kterou jsme se na všem předem dohodly.(Přiznám se že jsem si porod zaplatila- což dnes není nic neobvyklého, a nelituji toho!!!!). Takže jsem věděla co mně čeká a jak to bude probíhat.Nechtěla jsem ceklovou narkózu, měla jsem Spinal. Manžel se mohl na vše dívat a malou si už 10 minut po porodu choval. Jakmile to bylo možné tak mi dceru hned příložili k prsu. pak jsem musela být na JIPU což je po císaři normální. Terzku mi nosily na kojení. Druhý den dopoledne jsem už byla na normálním pokoji. Byla jsem na nadstandartu, který jsem měla zařízený díky své moc hodné paní doktorce. Přístup všech byl skvělí. Třetí den jsem měla problémy s kojením, ale s pomocí jsme vše zvádly. Všichcni byli moc milí a ochotní pomoci. Prostředí se mi také moc hezké. Musím říct, že ani na jídlo si nemohu stěžovat. Všem patří moc velký dík. A pokud to někdo čte z personálu tak s manželem a s Terezkou přejeme Štastný nový rok 2004! A další náš potomek se určitě narodí v Krči. Naše zkušenost byla dobrá a ty krásné chvíle při narození dcery a pobyt v porodnici jsme si s manželem opravdu moc krasně užili. Krč chválím a mohu jen a jen doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.