Ahoj všichni ,
po předčtení hrůzných zpráv o primáři Šulcovi , musím taky přidat zkušenost.Je tomu 20 měsíců co jsem rodila v Brandýse svoji dceru.Porod byl hrozný a nekonečný.Ten den jsme rodili dvě na jednou.Obě jsme měli přislíbenou pomoc primáře Šulce.Kamarádka začala rodit dřív a tak primář musel k ní.Porod proběhl a mezitím se všechno pripravovalo pro mě.Musím říct , že přes strašné bolesti jsem se při pohledu na zarouškovaného primáře musela smát.Jakou měl pecku :-)Najednou u mojí dnes již kamarádky nastaly komplikace, které bez okamžitého zásahu mohli zkončit její smrtí.Musím říct , že tak úžasný výkon a tak skvělé rychlé a přesné rozhodnutí , ktéré primař uskutečnil se svým týmem jsem dlouho nevyděla.Kamarádku zachránil a vytáhl skoro z hrobu.Nepřehánim!!!Myslím si , že při službě mnoha jiných doktorů by si svojí dcerku dneska neužívala.Protože mě nemohl odrodit , tak se mi přišel omluvit a popřát mi k miminku. Byla jsem šťastná , že Petru zachránil a vůbec mi nevadila jeho nepřítomnost u nás.Věřím , že spoustě lidí jeho mluva vadí , ale já ani Petra na svého Jirku nedáme dopustit.Je to skvělý člověk a vynikající lékař.I on má velké zásluhy na našich dětech.
Ahojky Lucka a Nicolka
Předchozí