| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NsP Brandýs n/Lab

ahoj maminky,vše co tu bylo řečeno o panu primáři Šulcovi,musím okamžitě vyvrátit.Já k němu chodím už spoustu let do ambulance a moc mě pomohl.Měla jsem rizikové těhu,chodila jsem velmi často k němu na kontroli do poradny,pravidelně pokaždé na ultrazvuk a ještě mě k tomu dal vždy fotku miminka.rodila jsem v porsinci 2003 a chtěla jsem ho i u porodu.Měla jsem štěstí a povedlo se aby že mě rodil on.Podotýkám rodila jsem koncem pánevním a měla jsem plánovaného císaře.Brzo ráno mě přijali na sál,jelikož mě doma odtekla plodová voda,pan primář hned přišel,vyšetřil naprosto jemně a řekl mě že se otvírám dobře,že skusíme rodit normálně.každou chvíli za mnou chodil a hladil po vlasech a hezky si se mnou povídal.řekl mě že když do 18 hod.to nezačne že mě udělá císaře,naštěstí to přišlo a tak jsem odrodila za pomocí primáře Šulce,bez větších problémů koncem pánevním.Dcerka byla v pořádku,až na zlomenou klíční kost,ale to je prý u K.P. zcela běžné.Po celou dobu porodu byl milý usměvavý a vtipkoval.já na něj nedám dopustit a to se ještě za mnou přišel podívat večer na pokoj a choval si malou a jak chválil jak u těhlech porodů mají dětičky krásnou kulatou hlavičku .
Já tady vidím trochu problém jinde proč některé maminky ho nemají rádi.On je přímý a rád mluví dvojsmyslně a to né každá maminka právě vítá,ale já nezažila s žádným doktorem tolik legrace.
a ještě přidám troškou do mlýna.Moje mamka měla obrovské problémy,rok krvácela a každý jí odmítl operovat,jelikož měla 110 kg,vysoký tlak a nemocné srdce.Díky švagrové se mamka dostala z Prahy k p.Šulcovi a ten neváhal a zachránil jí život,nebýt jeho,tak by tu mamka dneska vůbec nemusela být.Celá rodina jsme mu nesmírně zavázaná.Ať si říká kdo chce co chce primář Šulc je nejlepší a kapacita. Nebojte se ho

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.