Ahojky kebule..před 6 lety jsem porodila syna..měl mě rodit Šulc..strašně moc jsem ho k porodu nechtěla...ty jeho připomínky mě dostávali..ale před týdnem jsem byla na monitoru a prohlížel mě on..byl docela příjemný,asi je to věc názoru..Je pravda,že jsem na něj slyšela víc nehezkejch věcí..i můj gynekolog říkal,že je to morous..on s ním kdysi dávno pracoval v Praze..Tak i to mě od něj odradilo..teď už to nějak neřeším,kdo mě v Brandýse odrodí:-)Zítra to bude týden co přenáším..a v pátek si mě nechají v nemocnici,samozřejmě,že půjdu rodit do Brandýsa a když se náhodou na sále oběví pan primář,možná budu i ráda...po tvých zkušenostech...:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.