Reaguji na článek "Nádherný zážitek", který je o porodnici v Neratovicích. Také jsem tak cca před měsícem rodila a chtěla bych potvrdit, že Hana Veverková je opravdu moc milá. Já musím říci, že jsem z celé nemocnice tak odvázaná nebyla. Rodila jsem tam se svou porodní asistentnkou a porod byl super. Ale pobyt v porodnici byť na nadstandardním pokoji byl pro mě očistec. Připadala jsem si jako na pionýrském táboře a jako naprostý debil. Velké štěstí bylo, že tam se mnou mohl být celou dobu můj manžel a že za mnou každý den docházela moje porodní asistentka. Neratovické nemocnici jsme celkem zaplatili 9.500 Kč, což je tedy docela dost a já musím říci, že za tyto peníze bych od nemocnice očekávala víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.