Milý Tomáši, už není co říct, předchozí pisatelky řekli všechno. Já oceňuji, že se k tomu stavíš i ty se zájmem a odpovědností. Držím Vám palce, ať všechno zvládnete a rodiny Vám pomohou. Doufám, že nedopadnete jako moje máma, která ode mě utekla, když mi byl rok a jí už 19let "za životem". Dotěď jsem se s tím nesmířila a nedovedu to pochopit. Chci Vám přát ať jste dobří rodiče a máte krásné a zdravé dítě. Jestliže pro Tebe nebo Tvoji partnerku mohu něco udělat, nebo něco poradit napište. Adresa je jménem. Ahoj Mirka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.