Ahojky Ájo, tvůj komentář jsem si přečetla...Taky jsem rodila v Brandýse..přet 6lety..Pocházím z Brandýsa a narodili jsme se tam všichni,já i moje 4 ségry i můj syn..teď čekám každým dnem,kdy to konečně přijde..už přenáším týden a pokut do pátku(1.12.)neporodím,musím do nemocnice a porod mi vyvolají..mám z toho docela hrůzu,protože ten první porod mi taky vyvolávali a bylo to dost hrozný..ale to jsem si nechala vyvolat po dohodě..dnes toho lituji..ale zase na druhou stranu..jsem byla dost z té nemocnice vystresovaná,protože jsem tam byla už týden před termínem..teď mě to čeká znovu..ten porod ani tak moc neřeším,mimčo musí ven..ale právě ten přístup těch dětských sester mě odrazuje a mám z toho depky už teď..jinak jsem tam byla nespokojená s jednou dětskou sestrou,jinak při porodu to bylo v poho,samozřejmě až na ty bolesti..Rodila mě Neumanová a asistentka A.Vernerová..byli super,možná to bylo i tím,že jsem měla u porodu manžela..Teď nevím jestli půjde..ale byla bych ráda..protože mě dost u toho podporoval..Momentálně bydlím v Milovicích okr.Nymburk a do Nymburka se mi jít rodit nechce..nešla bych tam ani na chirurgii..Asi je to věc názoru,ale snad to zvládnu i v tom Brandýse..a doufám,že tam nebudu moc dlouho..Už abych byla s mimčem doma:-)
Předchozí