Rodila jsem v Brandýse obě své dcery.Má první zkušenost s porodním sálem nebyla nic moc,ale dětské sestry mi to vynahradily.Miminkovský lékař super,na další vizitu přišel primář dět.odd.,i on byl samý úsměv.Bylo samozřejmé,že jsem šla podruhé rodit opět sem.Nezklamali.Vše ok,mohu jen doporučit,jen je opravdu škoda,že dětská sestra tam je opravdu jen jedna vždy do služby a nad tím by se mělo zamyslet ředitelství nemocnice.Zdravím všechny těhulky a přeji pohodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.