Rodila jsem v Motolské nemocnici 26.5.2006.Před porodem jsem ležela na rizikovém,tam to bylo úplně super jak doktoři tak sestřičky.Sestřičky moc příjemné a ochotné. Když přišla doba odchodu na porodní sál,tak mě sestříčka předala porodní asistence,ta byla moc hodná,celou dobu se o mě starala moc hezky a pan doktor Doležal,který přived mojí holčičku na svět byl taky skvělej. Po porodu mě odvezli opět na rizikové,na novorozeneckém nebylo bohužel místo,tak jsme s holčičkou mohli být spolu jen přes den a při kojení. Sestry na novorozeneckém některé moc příjemné,ale setkala jsem se tam i s dvěma dost nepříjemnýma a neochotnýma sestrama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.