ahoj vsechny nastavajici maminy!mela jsem uplne stejne problemy,k tomu jeste pocity paleni zahy.zacpa a nadymani na dennim poradku,ovoce,zelenina,dokonce ani zabijacke kombinace ovoce+zelenina+kyska nepomahaly.v lekarne jsem narazila na jednu uzasnou vec,neagresivni,dokonce primo doporucenou pro tehotne zeny a od te doby mam pokoj.na zachod jdu kazdy den,s tim souvisi prijemny fakt,ze se mi v brisku nehromadi plyny a jako prijemny vedlejsi efekt je pry detoxikace organizmu!ten zazrak se jmenuje PSYLLICOL,jedna se o rozpustnou vlakninu,piju ji 1x denne vzdycky rano pul hodky pred snidani.ma nekolik prichuti a nepusobi nijak agresivne.mela jsem strach,ze bude mit podobne ucinky jako napr.gutalax (ze taktak dobehnu na zachod),coz bych v praci asi nezvladla.opak je pravdou,nepoznate,ze je ve vas nejaky podpurny mechanizmus,zkratka vsecko bezi ako ma!je to z rady Dr.Popov a stoji to smesnych 76Kc,cela krabicka (vydrzi par tydnu a stoji to za to!).treba to pomuze i vam (zadna z babskych rad u me bohuzel nefungovala).ahoj,s.
Předchozí