Vas prospevek me zaujal.Ja jsem rodila v cervenci 2003,ale ne v HK,ale ve Vrchlabi.Priznam se,ze ikdyz jsem absolvovala predporodni kurzy v Hk a navstivila jsem mistni porodnici tak jsem se neodvazila zde rodit.Vystrasilo me jak porodnice vypadala a hlavne jsem nechtela rodit na porodnickem stole.Nemohu si pomoci,ale budi ve me pocit bezmoci.A proto se vas chci zeptat jak vas porod probihal.Rodila jste v jine poloze nez na stole?Ja se totiz casto setkavam s tim,ze maminka sice zacne tlacit treba ve stoje nebo v klece,ale konec se stejne odehraje na stole a to nechci.Memu detatku je sice sotva pet mesicu,ale uz ted vim,ze chci detatrko dalsi a proto se o to zajimam.Vim,ze je porodnice predelna a libi se me,ale stale me nepresvedcila.Zarazila me takzvana pripravna.stale tam jsou tri postele a ja proste nechci travit cas nez budu poslana na porodni mistnost travit jeste s dalsimi maminkami a tatinky.A taky pokud to pujde tak nechci rodit na kresle.A uz vubec nechci byt nastrizena,nesouhlasim s preventivnim nastrizenim a bohuzel v HK se s tim casto setkavam.No a vubec posledni vec,ktera me od HK odrazuje je poporodni pece.Vim,ze jsou ted moznosti vzit se nadstandartni pokoj a byt tam jen sama,ale ja bych chtela aby tam byl se mnou i manzel a to pokud vim tak zatim nejde.Ja jsem totiz ten typ cloveka co nema rad odlouceni a ikdyz by manzel chodil kazdy den na navstevu a byl tam co nejdelsi dobu stale bych trpela tim,ze na noc odejde.Nevite nekdo zda v HK pocitaji do budoucna s ubytovanim tatinku?Ve vrchlabi to je a je to super.
Předchozí