Přidat odpověď
Ahoj!
Tak jsme včera byli v Brně na nákupech. Zjistila jsem, že nesnáším nakupování v davech a nejsem schopná si nic vybrat, ale jak jinak koupit zimní oblečení? (nakonec mám já svetr a M. bundu, aspoň něco):-( Chtěli jsme Dáje koupit kolo k vánocům a narozkám, ale to jsme si asi vybrali špatné roční období. A v Ikea jsem měla podle katalogu vybráno spoustu doplňků do nové kuchyně, ale víc než půlku toho neměli. Budu asi muset někjoho pověřit, aby se mi po tom tam koukl, až tam bude mít cestu. Takže ze včerejška jsem trochu znechucená. K tomu ještě Dája začala dělat problémy s čůráním, každou chvíli bulela, že chce na záchod a když jsme tam doklusaly, tak nic a že to vydrží až domů. Musela jsem jí dát už na zadek, aby se vyčůrala. Příště rozhodně do Brna bez ní a ne tak blízko kolem vánoc.
Lelo, M. jede v pátek zas na pár týdnů do Arábie, tak by se mi hodil srazík ještě před Vánoci, aby nám to líp uteklo :-). Třeba v MC nebo v Palačinkárně - tam mají i koutek pro děti... jestli dopoledne nebo odpoledne je mi úplně jedno, poO se u nás nespí. Spíš se přizpůsobit menším dětem.
Asha pořád pracuje a nestíhá, za týden jim mění okna, takže tady budu mít i Kubu. Mareček je pořádnej kus chlapa- říkají mu mišelinek, protože na rozdíl od Kuby má špeky na nohách :-)
Jitulajdo, takže tam v tom albu tě asi neuvidíme?
Předchozí