| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Ahojky všem,

na Obilňáku jsem rodila letos 8. a 9.11. a můžu říct SUPER ve všem.

Začalo to takhle:
7.11. jsem šla jako obvykle do poradny a měla tušení, že si mě tam nechají a moje tušení se potvrdilo - naměřili mi vysoký tlak a už jsem ležela na rizikovém. Protože jsem byla v termínu(TP byl 8.11.) tak jsme se večer s DR. Prokopovou domluvili, že porod vyvoláme. Večer mi udělala Hamiltona(nebýt to ona tak jsem někomu rozkopla obličej, jaká to byla bolest). Ráno 8.11. mě přijali na porodní box a ujala se nás PA Vinopalová, dostala jsem tabletku na vyvolání a čekalo se. V 10 hod jsem dostala druhou. V poledne přišel Dr. Doubek a říkal, že se vůbec neotvírám a že pokud se neotevřu aspoň o kousek tak to odpískáme a zkusíme to až druhý den. No a tak se stalo. Ve 14 hod mě odvezli zpátky, páč porod vůbec nepokročil a já se aspoň trošku ještě vyspala. Ve čtvrtek 9.11. mě opět přijali na porodní box a tentokrát jsme dostali PA Štancelovou. Opět tabletka a čekání. Chodili mě všichni kontrolovat i pan primář, ale zatím nic. O 12,30 se shodli, že pokud se do půl hodiny neotevřu tak udělají císař, protože mimi už začínalo špatně zvládat kontrakce. PA mi dala něco na utlumení bolestí a čekali jsme. V 13 hod jsem byla snad jako zázrakem otevřená na 8, takže mě pustili do sprchy, kde jsem byla asi hodinu. Jak jsem přišla zpátky tak DR. Lamprechtová mě vyšetřila a šli jsme na to a malý byl do 20 minut venku. Byl to krásný zážitek a nic nad něj není:-)

Na oddělení šestinedělí to celkem ušlo až na ty návštěvy na chodbě - mylý to špatně snášel(ten hluk) a byla tam zima. Sestřičky na novorezenckém byly všechny strašně moc milé a ochotné. Chtěla bych jim tímto poděkovat:-)

Moc děkuji všem jmenovaným za péči a podporu, která byla při porodu fakt potřeba, protože v 12,45 jsem si chtěla ten císař udělat sama:-))

Všem můžu Obilňák doporučit - super profesionální přístup a ochota.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.