I já jsem rodila v Motole 12.10. 2006. Můj porod se proti všem očekáváním zkomplikoval, nakonec byl zakončen císařským řezem a z toho důvodu jsem strávila v porodnici celý týden. Mimo pobytu na oddělení šestinedělí II. jsem pobyla i dva dny na JIP II. V průbehu porodu se u mě vystřídaly tři směny lékařů a porodních asistentek, po celou dobu byly také přítomny tři studentky - budoucí porodní asistentky a všichni byli velice milí a ochotní. Další dny strávené v Motole mě v tomto dojmu jen utvrdily, sestřičky na JIP a ženské sestry na oddělení šestinedělí byly úžasné, jednu noc, kdy malý plakal bez přestání několik hodin u mě nechali manžela až do půlnoci, i když návštevy končily v 7h. Dětské sestry byly také fajn, některé sice trochu "chladnější", ale pořád byly ochotné, stačilo požádat. Malého mi nosily na kojení i na poměrně vzdálené oddělení JIP II pravidelně, a to i přes úplně přeplněný stav na obou oddělení. Než jsem ho dostala k sobě, i dětská lékařka chodila informovat, zda je v pořádku atd. Opravdu nemůžu nikomu z těch, co se o nás s Martínkem starali, nic vytknout a pokud se i přes ty všechny komplikace rozhodneme mít další dítě, bez váhání budu volit opět Motol. Tímto tedy ještě jednou děkuji za skvělou péči..
Předchozí