Rodila jsem v Jindřichově Hradci obě své děti a s personálem porodního sálu i oddělení šestinedělí jsem byla velice spokojená. Doktorka Novotná (nyní Šteflová), která byla u mého prvního porodu, byla velice milá a příjemná a sestřičky také. U druhého porodu jsem měla i manžela a chování personálu bylo ještě vstřícnější. Službu měla doktorka Ballková, na kterou si nemohu stěžovat, přestože u prvního porodu na oddělení šestinedělí příliš přijemná nebyla. Souhlasím s těmi, kteří píší o zimě. Rodila jsem obě děti v prosinci a na pokojích byla skutečně v noci velikánská zima. Personál dětského oddělení by se měl zamyslet nad chováním některých svých sester, jelikož profesionální přístup si předsdtavuji jinak. Umět poradit a nestresovat a mít trpělivost s maminkami, které neví jak správně kojit, by měla být samozřejmost.A to jsem zde postrádala. Podotýkám, že se to netýkalo všech dětských sester. Dobrou zprávou je, že se porodnice stěhuje do nových prostor, kde bude jistě důstojnější prostředí a také snad možnosti alternativních způsobů porodu.
Předchozí