Přidat názor k anketě manželce
Lukasi,Vase odpoved typu:,,Slušně vychovaný člověk nejí "vždy a všude", s kojením je to obdobné. L. " a ,,oplodneni na verejnosti muze bejt taky krasne...." je opravdu vesela!!!!
Mam 5,5mesicni miminko,kojim stale a plne temer kazde 2-2,5hodiny.Kojim i na verejnosti verejne a decentne!Nikoho tim neobtezuji a nikdo mi za celou dobu nerekl, ze je to nevhodne nebo neslusne.
Myslite si snad, ze vsechny matky, ktere koji sve deti na verejnosti jsou proto neslusne???Ze jsou snad hloupe a primitivni?NO to byste me teda rozesmal!!!!Ha ha ha!!!!
Nektere, podotykam nektere Vase nazory me obcas pobavi!!!
Z Vas by jiste Vasi kolegove pediatri( a obzvlast ti v porodnicich ) meli radost!Oni tak propaguji kojit,kojit a zase kojit!!!!Ale jeste jsem neslysela pediatra udivovat se nad kojenim na verejnosti!Ma snad matka, ktera koji stale sedet doma jen proto, ze koji a ze na verejnosti je to neslusne????
Odsuzovat kojeni mi pripada taky jako krok zpet....stejne jako treba Vam porod doma.......
Jen takovy dotaz na Vas???Vy nechodite na obedy do jidelny??Na jidlo treba do restauraci, bufetu a tak pod.???Jestli ano, tak pak jste stejne neslusny, jako my matky co kojime jinde nez doma,protoze vyse jmenovane mista ke stravovani jsou verejna!!!!!!
Pokud je nenavstevujete, tak jste prvni slusny clovek, co znam!!!!
Předchozí