| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny normální účastníky této diskuse. Vidím, že i tady řádí ujetý šťoural... Včera jsem se v diskuzi PANENSTVÍ zastala dvou děvčat, kterým bude o následujícím víkendu 16 let a chtějí se spolu z lásky odpanit. I tam se objevil mimořádný hulvát, střídající nicky, např si říká "buznám", "slušný člověk" a hrubě děvčata napadal. Vypadá, že to je stejný diskutér jako zde.
Navrhla jsem tam jisté opatření, které se možná hodí i zde. Kopíruji:
Gábina, 2 děti •
rada
5.12.2006 16:18:24
Děvčata, nenechte se otrávit tím co si dává sám jméno odvozené od "buzna". Už to hodně vypovídá...Stará struktura, pravidelně oblézá všechny diskuse pojednávající o sexu a mele jako koza před smrtí. Používá desítky nicků. Jediný recept proti němu je:IGNOROVAT. Čeká na vaše odezvy a těmi se uspokojuje. Obrana je tak jednoduchá: ten člouvěk tu není, neexistuje. Přeji další tvůrčí debatu!

A ještě doplním. Sice se objevil znova, mezitím se ozvalo několik normálních účastníků, kteří na něj VŮBEC NEREAGOVALI. Jen já jsem vyjádřila uspokojení, že už zalezl. I po poradě s odborníkem bývá styl ABSOLUTNÍ IGNORACE tou nejlepší metodou prot "likvidátorům" diskusí a mohokrát se na různých místech různých servrů osvědčil. Jde jim o to ochromit každou diskusi o sexu a slasti. Jsou to takoví duševní onanici.

Přeji tvůrčí a tolerantní výměnu názorů.
ROZBÍJEČI UŽ NEEXISTUJÍ!!!
Pře

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.