| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenství a pracovní právo

Ahoj, všechny moje kolegyně, které otěhotněly měly také vycházky celý den, ale já si ani netroufám o to požádat. Poprosila jsem sestru, abych mohla mít ty čtyři hodiny odpoledne v kuse a ne dvě dopoledne a dvě odpoledne jako dosud. Vyhověla mi jen proto, že to mám do města i k našim dost daleko, tak abych si vůbec mohla jet nakoupit. Jinak to tady v našem kraji zřejmě takhle funguje, na těhulky chodí kontroly a doktory kontroluje zas sociálka, protože prý každá těhotná chce být doma, i když mají celkem normální zaměstnání. A potom je prý sestřička potkává v kavárnách i mimo vycházky.
Na druhou stranu si říkám, proč by nemohla být každá budoucí maminka doma, když si to přeje? Přece jde o další generace a třeba by ty dětičky byly zdravější a klidnější, kdyby se každá maminka mohla v klidu vyspat a mohla celé těhotenství odpočívat a ne se nervovat v práci...
A taky si myslím, že až se nám to narodí, tak budu ráda za každou minutu klidu a budu ráda vzpomínat, jak jsem si tady pěkně hověla, když mi rostlo bříško.
Pa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.