| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Klárko,
tvůj příběh je neveselý a nejhorší je, že všechna trápení a příkoří odnášíš nevinně ty a tvůj klubající se mrňousek. Je to moc nespravedlivé. Neuvádíš, kolik let je tvému příteli (a tobě), ale předpokládám, že bude ještě mladý a nepříliš zodpovědný. Možná ho nastalá situace zaskočila a nedokáže se s ní vyrovnat. Bojí se, že něco ztratí a o něco přijde. Zaráží mě ale, že nenacházíš podporu u jeho rodičů, že se oni nesnaží o nápravu, protože na rozdíl od něj by oni již rozum mít měli. Já jsem si něco malinko odlišného zažila, můj kluk a manžel se nezaleknul těhotenství, které si moc přál, ale až hotové rodiny, do které po návratu z vojny vstoupil. Nebudu to více rozebírat, přečti si můj příspěvek Tomášovi, který řeší těhotenství (možná) své 16leté přítelkyně. Je pravděpodobné, že tvůj kluk časem pochopí, co je pro něj důležité a srovná si v hlavě priority. V tuto chvíli se chová sobecky a zraňuje tě a asi by bylo opravdu lepší se sebrat a vrátit k mamince, pokud to jde. Věřím, že tě neodmítne a myslím si, že jedině tam získáš klid pro zdravý vývoj tvého miminka. Buď si váš nastávající taťka svoji chybu včas uvědomí a rád si pro tebe přijde, nebo se bude dál chovat tak jako dosud, v tom případě ale za nervy a trápení nestojí a bude ti líp bez něj. Kdyby tě snad náhodou odmítli i tvoji rodiče (pevně věřím, že tak zlé to není), ještě stále existují azylové domy pro maminky (jako krajní řešení). Držím ti palce a doufám, že nám dáš vědět, jak to dopadlo. Šárka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.