| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Každá maminka zbožňující svého drobečka láskyplnně hladí i jeho heboučký dětský zadeček. Stejně tak dokonalá mi přišla i pododnice ve Vyškově. Rodila jsem zde v dubnu 2005 svého prvního chlapečka. S péčí doktorů i porodních asistentek jsem byla nadmíru spokojená. Všechny podávaly přímo nadlidský výkon, když při tom frmolu (rodilo nás 6 naráz)zůstávaly stále milé a obětavé. Jedinný problém jsem zaznamenala u MuDr.HLOUBAla. Tehdy jsem byla na "ozvách", kde mi zjistili pravidelné a silné děložní kontrakce (sama jsem necítila nic). Službu konající MuDr. Fischer mi doporučil hospitalizaci. Jela jsem si domů pro věci, s tím že mě večer doveze manžel(abych nemusela sama řídit). Jenže manžel dojel z práce až v 19h a protože tu byla možnost, že porodím, chtěl se nejdříve najíst, vykoupat a oholit (mě to přijde pochopitelné). Takže do porodnice jsme přijeli před 21h. Ve dveřích nás "uvítal" MuDr. HLOUBAL. Hned na nás začal řvát co jezdíme do porodnice tak pozdě, že jsme měli přijet před 18h, než se mění služby a já nevím co ještě. Tehdy jsme se donekonečna za svůj pozdní příjezd omlouvali. Porodní asistentka se mě ujala a protože jsem měla přijímací papíry vyplněné už z odpoledne, odvedla mě na pokoj. Jelikož se jinak nic nedělo, jel manžel domů. V půl jedné v noci ke mě na pokoj vlítl opět MuDr. HLOUBAL. Vzbudil mě a začal po mě řvát ať nedělám, že spím a opět mě urážel. Tentokrát jsem už vstala a se slovy, že tohle si nemusím nechat líbit, jsem se začala balit. Doktor poté, co dosáhl svého (vytočil mě natolik, že adrenalin ze mě přímo odkapával), spokojeně odešel. Nakonec mě přesvědčila porodní asistentka abych zůstala. Snažila se mě uklidnit a donutit spát, abych načerpala síly k porodu. Tu noc mě však kontrakce úplně přestaly. Porodila jsem až o týden později. Eufórie z porodu a z narozeného miminka zastřela všechny špatné vzpomínky na tuto noc s MuDr. HLOUBALem.
Bohužel včera se mi minulost zase připoměla. Jsem 32tt a moje nejlepší kamarádka 37tt. Včera se vrátila z "ozev" celá ubrečená, protože tam na ni řval jeden starý doktor. No kdo jiný. Důvod byl ten, že spěchala domů ke svému 3-letému synkovi. Prý ji stát platí, aby se věnovala dítěti. Když namítla, že to by právě ráda dělala, tak se dozvěděla, že si"nemá nechat udělat děcko, když na něho nemá čas". Toto mi přijde také naprosto hulvátské.
My to máme do porodnice 30 min. autem, manžela v práci a ani jednu babičku k dispozici. Děláme co můžeme, abychom neošidili ani jedno naše dítě. Myslím si, že "pan doktor" svým chováním poněkud zaspal dobu.
Vyškovská porodnice má skvělý personál, ale v případě MuDr. HLOUBALa by měla zvážit, zda jeho kvality převažují nad rizikem poškození dobrého jména porodnice. I kamarádka zvažuje jinou porodnici. Žádná maminka nechce jít rodit tam, kde se na rodičky křičí. Omlovám se za název, ale opravdu mě v tomto případě stále napadá přirovnání - hnisající uher na dětské prdelce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.