Ahojky Verčo chtěla jsem ti jen ještě napsat moje známa dvakrát rodila ve Vrchlabi nemůže si tu porodnici vynachvalit,rodila dovody a měla tam i celý týden manžela na pokolji,prý je to solidní porodnice,ale na cenu jsem se radši neptala,jen je to trochu z ruky. Nebo samozřejmě záleží natom odkud jsi,víš mě bylo jedno kam jedu rodit měla jsem stahy po 5minutách a tak jsem byla ráda že někde poblíž ta porodnice je :-) Fakt se tam knám chovali dobře,bylo mi líto sestry která měla službu lítala na patře sama a to nás tam bylo 26 maminek a do toho nám ještě vydávala obědy a večeře,pak jsem ji poprosila o převlečení postele ona přilítla s povlečením tak jsem ji řekla že si to povleču že ona toho má dost a já mám ruce zdrávé děkovala mi,víš přišlo mi ji líto opravdu se nezastavila,opravdu to nemají jednoduché.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.