Milá paní Silvo,jak můžete tak jistojistě tvrdit,že Vaše mimi trpí refluxem díky ultrazvukovému vyšetření??Mám 16-letého syna,se kterým jsem-když byl v bříšku-ani jednou nebyla na ultrazvukovém vyšerření a po porodu chlapec trpěl refluxem do 1 roku.Druhý chlapec-8 let-prošli jsme min.6x ultrazvukem-narodil se uplně zdravý,včetně zažívání.Teď jsem těhotná potřetí a rozhodně si ultrazvuky ujít nenechám,protože je to jediná možnost,jak spatřit své dosud nenarozené miminko a je to moc krásný pocit.Pozdravuji všechny těhulky a přeju jim moc krásné prožívání těhotenství.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.