Přidat odpověď
Prominte, ze se vam pletu do diskuse, ale ja bych si dovolila to komentovan nemuslimskyma ocima. Myslim, ze bys sobe a priteli mela polozit par otazek...
Napr.: Chceme mit deti?
Jak to bude s vychovou deti?
Budou mit moznost vybrat si sve vyznani, nebo budou muset bezpodminecne prijmout otcovu viru?
Budou mit moznost vzit si partnera jineho vyznani, eventuelne si samy urcit, kdy zacit s pohlavnim zivotem, nebo se budou (hlavne dcery, protoze, koran nekoran, u muze to nikdo zjistovat nebude) muset uchovat az do manzelstvi?
Jak to bude s tvoji praci a podilem na rozhodovani o financich? Budete mit delena konta, nebo na nem budes naprosto financne zavisla?
Je toho mnohem vic, co bys mela zjistit, ale ver mi, pokud se necitis na to, prijmout jeho viru, nedelej to, usetris tim plno trapeni vam obema. Nevim, do jake miry je nabozensky zalozeny, ale to by ti snad mely pomoct zjistit ty otazky o detech.
Ja sama ziji mezi muslimy, ale na islam prestoupit nehodlam. Nastesti v tom mame s manzelem jasno. ale prave diky tomu si taky umim predstavit, jek nemozne by bylo mit vztah s nekym, kdo je silne nabozensky zalozeny (nezalezi na tom, ke kteremu nabozenstvi se hlasi). Na vek se tak neohlizej, myslim, ze mnohem horsi, nez zacit po petatricitce znova , je zpackat si a partnerovi zbytek zivota tim, ze se k sobe proste nehodite.
Hodne stesti, Jana
Předchozí