| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Zdravím Vás, paní Soňo, a tímto chci reagovat na Váš " Pohled z druhé strany". Plně souhlasím s Vaším vyjádřením a s podporou zdravého rozumu v těchto situacích. Jsem v 38.tt, čeká mě první porod a netvrdím, že je mi jasné jak se paní cítila, jestliže měla bolesti a určité obavy. Ale co s naprostou jistotou vím je, že pokud už s sebou nemám těhotenskou průkazku, jsem v takovém stavu, že si ani nemohu vzpomenout na datum PM ( což by se jistě dalo ještě pochopit), tak se ale budu stoprocentně snažit neohrozit svým, promiňte mi, ale sobeckohysterickým chováním, ohrožovat svoje děťátko! Podle toho, co jste popsala, myslím, že této paní vlastně ani nepřišlo důležité vědět, jak se její miminko cítí! Spíše tu hrál roli nějaký nesmyslný princip a vůbec neochota jakkoliv spolupracovat. Vždyť sono, natočení ozev plodu a vyšetření je naprosto běžná praxe, jistě ne nebezpečná, naopak v takovém případě určitě nezbytná. Také pochybuji o tom, že jistou paní někdo k něčemu vyloženě nutil, jak píše pan Petr, spíše bych řekla, že jí bylo doporučeno to nejlepší pro ni i pro její mimi. Také kdo jiný než lékaři a porodní asistentky by měli vědět, co je pro nás v této chvíli nejlepší?? A k reakci pana Petra, že bylo jistě možné zvolit i jiné alternativy vyšetření a komunikaci s touto konkrétní paní, tak to pochybuji. Ráda bych věděla, jestli je pan Petr lékař, gynekolog - porodník, jestli má potřebnou praxi a zkušenosti, a jestli si tuto situaci dokáže třeba jen představit?! Rozhodně neříkám, že není možné, aby jsme se nesetkali s neporozuměním a třeba i arogancí, všude tento jev je a bude, protože jsme jen lidé a každý jsme jiný. Ale pokud se nám někdo snaží pomoci, a ono to není zrovna podle našich naplánovaných představ, není proto ještě důvod být hysterický a vystupňovat situaci až do extrému, tím samozřejmě ohrožovat svoje dítě, sebe a v neposlední řadě stěžovat už tak náročnou práci všech kolem. Jistě nejsme jediní, kdo na oddělení potřebuje stejnou pozornost. Myslím, že nejdůležitější přece je, aby vše proběhlo tak jak má, nebyly žádné problémy a my i naše miminka byly v pořádku a zdravé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.