Přidat odpověď
Radano, je na tebe možné nějaké emailové spojení? Ať tady pokecáváním nezacláníme. Já mám svou adresu v hlavičce příspěvku.
Na ty Fifejdy se ti můžu ještě podrobněji vyptat. Taky mě to bude zajímat ať vím, do čeho lezu. S tím samostatným hekacím pokojíkem nevím jak to ta paní doktorka myslela. Třeba v těch Vítkovicích to tak před čtyřmi lety taky měli: hromadná hekačka pro více mamek a jeden samostatný se sprchou a WC - to když byl u porodu taťka, aby tam případně nestresoval cizí chlap ostatní maminky. Měli jsme štěstí, když se malý klubal na svět, bylo na sále liduprázdno, takže jsme se o tu separaci ani nemuseli nijak boxovat. Jak by to řešili, když by tam bylo víc tatínků, nevím, asi kdo dřív přijde, ten dřív mele a ostatní mají smůlu. Na těch Fifejdách a asi i v Zábřehu to budou mít asi podobně. Moje nejbližší kámošky tam (Fifejdy) byly třikrát a ani jednou otěcka nikdo nevyhodil, tak nevím jak to mají zorganizované. Ta jedna měla dokonce císařský řez v epidurálu a tatínek byl i tak celou dobu u toho.
S tím kojením máš pravdu - Fifejdám byl udělen titul Baby Friendly Hospital a opět podle zkušeností známých si s tím prý hezky personál vyhraje. To mě taky dost motivuje, v těch Vítkovicích jsem byla víceméně ponechána osudu, naštěstí nám to s Honzou hned šlo samo, ale být trošku víc troubelatí, tak s tím mohly být i problémy. Takže si myslím, že i jako "zasloužilá kojná" se toho dozvím mnoho nového.
Tak zatím se měj a ozvi se.
PS: Nedáme závody, která z nás to bude mít dřív?
Předchozí