Dovolte abych taky prispela svou kapkou do diskuse. Ja chtela k Apolinari jen proto, ze jsem chtela darovat pupecnikovou krev- coz bohuzel lze jen u Apolinare a v Motole. Na prohlidkach, na ktere se chodi mesic pred porodem do porodnice mi bylo ale sdeleno, ze pro odber musim vyplnit nejaky formular a ze pan doktor, ktery se o to stara je nemocny. Bohuzel byl nemocny ctrnact dnu a ja tak zadny formular vyplnit nestihla, protoze jsem mezitim porodila... Muj porod byl nastesti rychly. Zduraznim to nastesti, protoze si nedokazu predstavit, ze bych dopadla jako nektere z tech, ktere u Apolinare rodily take. Moji kamaradku doslova nechali "vykysat" na chodbe v porodnich bolestech cely den nez zjistili, ze ma zkazenou plodovou vodu a ze ditko uz hodnou chvili zapasi o zivot. Kazdopadne bych sve prvni dite u Apolinare nerodila. Jinak k sestinedeli. Jsou tam dobre i ty mene dobre sestricky asi jako vsude jinde. Jinak sve prvni dite jsem rodila ve Zline. Tady sem ani nebyla holena ani jsem nedostala zadny klystyr ani cevkovani. Jelikoz jsem prenasela- jako vetsina prvorodicek- tak jsem byla neustale na monitoru a jakmile se jim neco nezdalo zacali mi porod urychlovat. Celkove ta pece tam a u Apolinare se neda vubec srovnat. NO proste nic pro prvorodicky. A to darovani te krve me taky zklamalo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.