Rodila jsem v této porodnici před necelými 3měsíci a jěště ted mám velice krásné vzpomínky.Nejprve bych měla začít tím jak hodná byla porodní asistentka která se omě starala a rodila mou dceru,tímto bych jí chtěla jěště jednou poděkovat.Pokaždé když jsem se obrátila na nějakou sestřičku s nějakým problémem nebo dotazem vždy mi rádi vyhověli nikdy jsem se nedočkala s nějakou arogancí nebo odmítnutím.Vzpomínám nejvíce na pár sestřiček které byli opracdu moc hodné.Jedna z nich se kmé dceři chovala opravdu moc krásně byla to moc hodná sestřička a jsem ji za vše hrozně vděčná.Potom bych neměla zapomenout na paní Valáškovou která také velice pomohla poradila,jsem jí také moc vděčná.Jestli budu mít to štěstí a budu čekat ještě někdy miminko tak bych ráda rodíla právě v této porodnici!Všem posílám mnoho pozdravů a díků!kilánová simona
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.