| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

asi jste všechny zaneprázdněné :) stejně jako já ... jsem už druhý týden nemocná, chraptím a pomalu nepromluvím, děsná rýma (i navzdory vakcíně), který se ne a ne zbavit ... ale jak, když se nemůžu vyležet :( Ale (snad) to nejhorší v práci už je za námi, v pátek uzavíráme rok, a příští týden mám dovolenou.

Adélka je taky nemocná, bere ATB, ale naštěstí Robert už má volno, tak může hlídat. Obě s A. jsme dostaly zánět spojivek, ona dřív, tak už je OK, já s tím ještě bojuju. Robert jí musel včera vzít do Motola, měla silnou rýmu, která trvá taky už druhý týden, a stěžovala si, že neslyší na levé ucho :( Zjistilo se, že v něm má zánět, proto ta ATB, ale snáší to dobře, a hned po svátcích jdeme na kontrolu.

Chybí mi už jen pár dárků :) a Vánoce mohou začít. A. dostala od tchána toho koně, co chtěla, hrála si s ním jeden den, a už je zapomenutý .... ještě že jsme ho neplatili my :)) Cukroví jsem objednala (kilo už jsme sežrali :)), o víkendu akorát upeču slané pečivo, na úklid jsme se vybodli, ale zato stromek máme nazdobený už od předminulé neděle :)

Takže vám všem i vašim rodinám chci popřát KLIDNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY, POHODU U STROMEČKU A RADOST Z HROMAD DÁRKŮ :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.