Stejně jako většina maminek v této diskusi bych i já chtěla velice poděkovat všem skvělým zaměstnancům porodnice U Apolináře. Příchod naší toužebně očekávané dcerky Agátky jsme si nemohli lépe vychutnat. Porod byl celkem rychlý a díky všem na porodním sále II a mému úžasnému manželovi příjemný. Na oddělení šestinedělí jsem se cítila jako doma ;o) Všechny sestřičky nám moc pomáhaly. Všemi tak moc kritizované jídlo mě moc chutnalo - co bych za to teď dala - mít navařeno ;o) První den jsem byla na třílůžkovém pokoji, druhý den jsem se přestěhovala na jednolůžkový pokoj. Chtěla jsem ho hlavně kvůli manželovi a návštěvám, ale hned po první noci jsem si uvědomila, že bych raději byla s ostatními maminami. Byla tam větší sranda. Já se cítila opuštěná. Po pěti dnech nás pustili domů. V porodnici mi bylo tak dobře a s ostatními jsme vše tak prožívali, že mi bylo doma dlouho smutno (stejně jako když jsem se jako malá vrátila z tábora). Teď už jsme doma 4 týdny a moc si to spolu užíváme. Agátku kojím a už přibrala 1 kg! Po této zkušenosti mne velice mrzí, že do zdravotnictví jde tak strašně málo peněz - všichni lékaři a sestřičky by měli být placeni zlatem!!! Na svůj první porod a pobyt v porodnici mám nádherné vzpomínky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.