Já nejsem vůbec spokojená s touto porodnicí, není tu soukromí (můj porod viděl každej kdo šel na příjem protože nechávali otevřené dveře přímo na porodní sál, tuďíž i třeba doprovod jiné maminky) nerada na tuto pro mě velmi choulostivou příhodu vzpomínám, pak si o mém porodu vyprávělo celé oddělení!!! Také mi vadilo že stále přivazují nohy ke koze řemenem (to když sem řekla sestře co rodila v Podolí tak se uplně zhrozila) a to že se šouráte na wc a do sprch přez celou chodbu a potkáváte návštěvy ostatních, to také moc příjemné není. Ale jak říkám, každý má jiný názor a zkušenost. Ale já vím že tady už rodit nebudu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.